Beleggingsverzekering

Weet u hoe het ervoor staat met uw beleggingsverzekering? De afgelopen jaren is er veel gebeurd. Beurskoersen daalden en de economische crisis was een feit. Waarschijnlijk heeft dit ook invloed gehad op uw beleggingsverzekering. Wij vinden het belangrijk dat u precies weet hoe het ervoor staat met uw verzekering. Zodat u zelf actie kunt ondernemen als dat nodig is.

Wat is een beleggingsverzekering?

Fondsen

Bij Nationaal Spaarfonds kunt u kiezen uit de volgende fondsen:

  • NN Profielmix 2 (voorheen Profielmixfonds A)
  • NN Profielmix 3 (voorheen Profielmixfonds B)
  • NN Profielmix 4 (voorheen Profielmixfonds C)
  • NN Equity Investment Fund – U (voorheen Delta Lloyd Investment Fund)

Waarom zijn de namen gewijzigd van de beleggingsfondsen?

Nationale-Nederlanden en Delta Lloyd, waar Nationaal Spaarfonds onderdeel van uitmaakt, zijn samengegaan als Nationale-Nederlanden. Daarom hebben de Delta Lloyd Beleggingsfondsen een andere naam gekregen. Meer informatie vindt u op de krachtenbundelingspagina.

Heeft u een Young Life Toekomstplan? 
Belegt u in één van de Delta Lloyd Profiel Mix Fondsen? Daarbij kunt u een keuze maken uit Delta Lloyd Profiel Mix Fonds 2, 3 of 4, die voor het Young Life Toekomstplan zijn vertaald naar ProfielMixFonds A, B en C. Dit zijn dezelfde fondsen als die van Delta Lloyd, maar met andere, commerciële, namen. Met de naamswijziging van de fondsen verdwijnen deze commerciële namen. De nieuwe benaming is NN Profielmix 2, 3 en 4. 
De garantie-uitkering wijzigt niet 
Wij hebben met u bij aanvang van de polis een garantie-uitkering op einddatum afgesproken. Deze garantie wijzigt niet door de fondsnaamwijziging. 
Heeft u een spaarkasverzekering? 
Belegt u in het Delta Lloyd Investment Fund? De naam van dit fonds wijzigt in NN Equity Investment Fund N.V. - U. 
Een overzicht van de fondsen vindt u op onze beleggingsfondsen en koersen pagina.

Heeft u een Young Life Toekomstplan? 

Belegt u in één van de NN Profielmixfondsen? Dan kunt u een keuze maken uit de fondsen NN Profielmix 2, 3 of 4, Wij hebben met u bij het afsluiten van de polis een garantie-uitkering op einddatum afgesproken. Deze garantie wijzigt niet door de fondsnaamwijziging. 

Heeft u een spaarkasverzekering? 

Dan belegt u in het NN Equity Investment Fund N.V. - U. Een overzicht van de fondsen vindt u op onze beleggingsfondsen en koersen pagina.

 

Hoe helpt NSF u?

Welke mogelijkheden heeft u?

Wilt u weten welke mogelijkheden u heeft? U kunt verschillende veranderingen in een beleggingsverzekering laten doorvoeren. Bekijk welke mogelijkheden er zijn.

Meer informatie

Contact

Staat het antwoord op uw vraag niet op onze website? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u een brief ontvangen over uw beleggingsverzekering? Hierin staat vermeld welk telefoonnummer u kunt bellen. Dit kan per verzekering verschillend zijn.